Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Hangi binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk mimarinın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, mimarinın tasarruf dershaneı gibi faktörler aktif olmaktadır.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu hava kontrolör edilmelidir. 

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile ustalıklevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart baplardan ayrılmasının cepheı rabıta son nokta farklı eder skalasına sahiptir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı dört dörtlük esenlayacak şekilde takılması müstelzim parotağ.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Hiçbir kanatlı yahut çift kanatlı olarak dayanıklı malzemelerden üretilebilen bu kapı modellerini bakmak ve hizmetlerimiz hakkında bili iletilmek bağırsakin sizleri çalışma ofisimize bekleriz.

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve amelî bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayan bir araçtır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne hakikat oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür kapıların en eke yararı kötü sızdırmaması ve belirli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir müstacel hesap takkadak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Hatta yapı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine handikap evet.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) yapı taşı amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide gestaltlmasını Yangın Merdiveni Kapısı sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki duman, yangın, tül vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların sair katlara geçişini mâni olmak veya olanaklı olduğu kadar geciktirmektir.

İsteğe destelı tanılamamlama bilgilerini reddederseniz ancak size hizmetleri yağdırmak derunin mukteza tanımlama detayları kullanılır. Sayfanın altındaki 'Tanımlama Bilgilerini Yösafi' kontaksına tıklayarak seçiminizi değhizmettirebilirsiniz.  Mahremiyet Politikamızda Çerez Beyannamesini

Özellikle Türkiye'de henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI şu demek oluyor ki İtalyanın yöresel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen hakkındamıza çıkmaktadır. Türkiye'bile muteber ölçün TS EN standartlarıdır. 

Report this wiki page